The Corporate Places Website uses cookies to enhance User Experience and track visitor analytics.

Blog

WIJ LATEN HET GEBOUW VOOR JE WERKEN

31 August, 2017

Hoe snel gaat de tijd! Sinds de laatste blog post hebben zich een aantal mooie ontwikkelingen voorgedaan die bijdragen aan het succesvol uitrollen van onze Corporate Places formule.


Het gebouw van Vitens Utrecht is in maart 2017 gekocht door APF International. Samen zijn wij druk bezig van de locatie een FLOW Building te maken.


Er zijn inmiddels een fors aantal extra parkeerplekken gerealiseerd, de Grab to Go shop met farm to fork catering vanuit De Groene Artisanen draait op volle toeren en de realisatie van een nieuwe receptie en een inhouse fitness centrum staan in de steigers. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan de vergroening van het bedrijventerrein Lage Weide.


Binnen het gebouw heeft Corporate Places 3000m2 leegstand geactiveerd en bieden wij via een members only pay per use concept flex vergaderunits, desks, dedicated offices aan.


Als CP member kun je onze units nu exclusief via onze app boeken.


Er is nog ruimte beschikbaar in het gebouw voor vast of tijdelijk gebruik.


Bel ons voor een vrijblijvende bezichtiging of meer informatie.

T: +31 (0)6 24894770
E: marianne.groenendal@corporateplaces.nl

Corporate Places X Uniscape

14 June, 2016

Everybody Happy!


Wat zijn we blij dat we in Uniscape een perfecte ICT partner hebben gevonden. Samen zijn we achter de schermen druk bezig de locatie CP Vitens Utrecht te transformeren in een multi tenant gebouw.


Je gebouw, facilitair beheer en ICT veiligheidsvoorschriften laat je natuurlijk niet zo maar los. Uniscape won het vertrouwen van Vitens en Corporate Places door continue hun expertise, efficiëntie en onuitputtelijke inzet te tonen.


Uniscape is opgericht door ervaren vastgoed- en ICT ondernemers. En dat merk je.


Samen bieden we nu binnen de Corporate Places formule huurders en verhuurders van bedrijfsgebouwen hoogwaardige ICT oplossingen. Daardoor zijn we in staat snelle, stabiele en flexibele internetverbindingen te creëren en zorgen we voor de nodige digitale connectiviteit.


Uiteraard gaan we ook voor de meest perfecte happy healthy corporate work space.


See you @CP!

Vitens gaat partnership aan met Corporate Places

16 March, 2016

Breaking News!


Vitens gaat met haar voormalig hoofdkantoor te Utrecht als 1e Creme lid een partnership aan met Corporate Places.


Corporate Places is ontstaan vanuit leden van  Creme Nederland met de vraag een oplossing te vinden voor leegstand in hun kantoorpanden en tegemoet te komen aan de behoefte aan flexibele werkomgevingen en werkvormen met behoud van corporate identity.


Corporate Places faciliteert een unieke samenwerking tussen corporates en managed met zijn formule vraag en aanbod in een exclusief members only mobiliteitsconcept.


Gesprekken met overige Creme leden lopen in volle gang. De doelstelling van Corporate Places is om binnen 2 jaar een landelijke dekking te realiseren van corporate flexibele werk– en vergaderplekken met goede parkeerfaciliteiten in Nederland.


De officiële lancering van de unieke samenwerking zal met alle Creme leden en genodigden worden gevierd tijdens een exclusieve rooftop party.


Meer informatie hierover volgt binnenkort.