The Corporate Places Website uses cookies to enhance User Experience and track visitor analytics.

JIJ WIJ IK SAMEN

Marianne Groenendal Marianne Groenendal
Willem Hetebrij Willem Hetebrij

Wie is wie bij Corporate Places​

Willem Hetebrij

Gedreven en betrokken ondersteun ik al jaren organisaties om meer en beter gebruik te maken van hun meest waardevolle assets; mensen en bedrijfsmiddelen. Ik daag organisaties en hun mensen uit om trots te zijn op wat zij hebben (talent en kracht) en hier meer uit te halen.


In mijn visie worden organisaties steeds virtueler. Professionals gaan toenemend op afstand werken voor een of zelfs meerdere organisaties maar houden wel de behoefte om tot een groep te behoren en elkaar te ontmoeten. Er ontstaan communities waarin professionals zich organiseren met als doelen: samen ontwikkelen, kennis delen, netwerken en samen werken aan multi-disciplinaire opdrachten. Vanuit deze visie is Corporate Places ontstaan.


Willem Hetebrij

Founder

Marianne Groenendal

Bij alles wat ik doe zet ik de aarde op 1. Ik geloof in goed rentmeesterschap in de breedste zin van het woord. Mijn grote passie is het creëren van bewuste leef-en werkomgevingen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Gezond, gelukkig en groen leven staan hierbij centraal. Als Concept PR Brand Consultant heb ik het concept Corporate Places, in opdracht van Willem Hetebrij uitgewerkt en vormgegeven.


In de functie van Director Operations stuur ik alle operationele processen aan met als doel de Corporate Places formule succesvol uit te breiden en jou, je business en iedereen die involved is van dienst te zijn.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten.


Marianne Groenendal

Director Operations

Corporate Places

Utrecht

3542 AD

Reactorweg 47


Contact

+31 (0)6 24894770

info@corporateplaces.nl