The Corporate Places Website uses cookies to enhance User Experience and track visitor analytics.

Wil je de leegstand in jouw gebouw laten managen door een inhouse operator met een zakelijke touch? Heb je behoefte aan unieke oplossingen aangaande co-werken, co- mobiliteit en co-wonen? Wij bieden:

Volledig management van de leegstand in jouw gebouw

Corporate Places managet leegstand van gebouwen die voldoende potentieel bieden om in ons concept opgenomen te worden. Afhankelijk van de mogelijkheden implementeren we een relevant aanbod van co-working-, vergader-, kantoor- en event units met aanverwante services en genereren we in korte tijd rendement op de m2 leegstand. Bij voorkeur trekken we -naast de hospitality en facilitly services- ook het parkeermanagement naar ons toe,. De activatie van laadpleinen met pay per use e-cars en e-bikes to go in het aanbod behoort ook tot de mogelijkheden. Alles wordt afgestyled met een zakelijke touch en is te boeken via onze CP 360 portal en app.

Renovatie en Styling adviezen, ICT en Cloud-Based oplossingen

Corporate Places adviseert en begeleidt alle aspecten rondom de verbouwing en styling van de plint tot en met de te verhuren etages. Via een 1e audit komen wij met een voorstel om uw leegstand te transformeren in een aantrekkelijke verhuurbare corporate flex omgeving met international allure. Corporate Places werkt met ervaren en betrouwbare partners als Uniscape (ICT), Hollandse Nieuwe (Interieurarchitecten) en Skopei (soft- en hardware ontwikkelaars voor Cloud-Based oplossingen).

CP 360 Portal en App

Corporate Places biedt via de CP 360 portal en Corporate Places app een uniek members only reserveringsplatform en tool aan.


Lees meer

CP Receptie en Grab to Go shop

De spil in elk gebouw is de CP receptie. Vanuit hier beheert, faciliteert en managet de Club Manager het multi tenant gedeelte binnen de locatie.

Samen met de eigenaar van het gebouw, de zittende huurders en de gebruikers van het CP concept focussen wij ons op het reduceren van kosten en het toevoegen van meer vitaliteit flow en welzijn in en rondom het gebouw.


Daar waar mogelijk implementeren we de Grab to Go shop onze locaties. De Grab to Go shop zorgt voor Farm to Fork catering en events, verkoopt unieke lifestyle producten en kado's en zorgt voor een inspirerende barista beleving. De Grab to Go shop is een initiatief van De Groene Artisanen.

Corporate Places Community

Alle CP members hebben toegang tot de Corporate Places community: facebook, blog, CP 360 portal en CP app en ontvangen indien gewenst onze CP nieuwsbrief. Onze workshops, lezingen, events zijn gratis of worden tegen een gereduceerde prijs aangeboden.


Bekijk community

Smart Solutions

De factuur van Corporate Places is naar behoefte samen te stellen. Via ons systeem worden flex zaken overzichtelijk en bestuurbaar. Diverse afdelingen binnen uw organisatie krijgen de nodige inzage in facts & figures, die gebruikt kunnen worden om beleidsmatig de juiste
sturing te geven aan gewenste ontwikkelingen.

Smart Solutions

Sales & Marketing

Corporate Places biedt binnen de formule de nodige sales marketing pr brand media activiteiten ten behoeve van het welslagen van het concept. Samen bouwen we aan de toekomst. Samen bouwen we aan het succes van het concept.

CP Innovation - We are creating FLow & Well Buildings

CP Innovation adviseert en ondersteunt bedrijven op het gebied van het efficIent en duurzaam inzetten en gebruiken van hun assets. Vraag en aanbod komen samen binnen ons deelplatform. De ervaring leert ons dat er al snel een nieuwe dynamiek in uw organisatie ontstaat zodra het deel concept geactiveerd is. Het delen leidt tot lagere kosten, beter bewustzijn ten aanzien van gebruik en het weghalen van obstakels. Dit komt zowel het welzijn van de organisatie als de mensen ten goede.


Maak een afspraak