The Corporate Places Website uses cookies to enhance User Experience and track visitor analytics.

Wil je de leegstand in jouw gebouw revitaliseren, verhuren en laten managen via de Corporate Places formule? Jouw (flex)medewerkers gebruik laten maken van onze aanland-, desk-, kantoor-, project- of vergaderunits in een corporate omgeving? Zoek je naar unieke oplossingen rondom mobiliteit en flexibiliteit? Corporate Places biedt:

Management van Leegstand in Corporate Gebouwen

Corporate Places faciliteert en managet leegstand binnen de gebouwen van de CREME leden. Door het implementeren van unieke members only deelplatform met corporate allure genereren we rendement op de m2 leegstand. Naast parkeermanagement bieden wij ook mobiliteit items on demand aan zoals een leenauto, leenfiets, lunch, catering, food docking station, fitness, yoga, mindfulness trainingen, etc. om de draagkracht van het concept te borgen. Wij laten het gebouw voor je werken.

Renovatie en Styling adviezen, ICT en Cloud-Based oplossingen

Corporate Places adviseert en begeleidt alle aspecten rondom de verbouwing en styling van de plint tot en met de te verhuren etages. Via een 1e audit komen wij met een voorstel om uw leegstand te transformeren in een aantrekkelijke verhuurbare corporate flex omgeving met international allure. Corporate Places werkt met ervaren en betrouwbare partners als Uniscape (ICT), Hollandse Nieuwe (Interieurarchitecten) en Skopei (soft- en hardware ontwikkelaars voor Cloud-Based oplossingen).

Landelijk Aanbod

De vereniging CREME telt meer dan 100 leden. Samen vertegenwoordigen de leden meer dan 25 miljoen m2 vastgoed en 1.5 miljoen corporate professionals. Binnen dit netwerk ontwikkelt Corporate Places een landelijk dekkend aanbod en verhuur van aanland-, desk-, kantoor-, vergaderunits en parkeerplaatsen in een corporate omgeving met internationale allure.

CP 360 Portal en App

Corporate Places biedt via de CP 360 portal en Corporate Places app een uniek members only reserveringsplatform en tool aan.


Lees meer

CP Receptie en Grab to Go shop

De spil in elk gebouw is de CP receptie. Vanuit hier beheert, faciliteert en managet de Club Manager het multi tenant gedeelte binnen de locatie.

Samen met de eigenaar van het gebouw, de zittende huurders en de gebruikers van het CP concept focussen wij ons op het reduceren van kosten en het toevoegen van meer vitaliteit flow en welzijn in en rondom het gebouw.


Daar waar mogelijk implementeren we de Grab to Go shop onze locaties. De Grab to Go shop zorgt voor Farm to Fork catering en events, verkoopt unieke lifestyle producten en kado's en zorgt voor een inspirerende barista beleving. De Grab to Go shop is een initiatief van De Groene Artisanen.

Corporate Places Community

Alle CP members hebben toegang tot de Corporate Places community: facebook, blog, CP 360 portal en CP app en ontvangen indien gewenst onze CP nieuwsbrief. Onze workshops, lezingen, events zijn gratis of worden tegen een gereduceerde prijs aangeboden.


Bekijk community

Smart Solutions

De factuur van Corporate Places is naar behoefte samen te stellen. Via ons systeem worden flex zaken overzichtelijk en bestuurbaar. Diverse afdelingen binnen uw organisatie krijgen de nodige inzage in facts & figures, die gebruikt kunnen worden om beleidsmatig de juiste
sturing te geven aan gewenste ontwikkelingen.

Smart Solutions

Sales & Marketing

Corporate Places biedt binnen de formule de nodige sales marketing pr brand media activiteiten ten behoeve van het welslagen van het concept. Samen bouwen we aan de toekomst. Samen bouwen we aan het succes van het concept.

CP Innovation - We are creating FLow & Well Buildings

CP Innovation adviseert en ondersteunt bedrijven op het gebied van het efficIent en duurzaam inzetten en gebruiken van hun assets. Vraag en aanbod komen samen binnen ons deelplatform. De ervaring leert ons dat er al snel een nieuwe dynamiek in uw organisatie ontstaat zodra het deel concept geactiveerd is. Het delen leidt tot lagere kosten, beter bewustzijn ten aanzien van gebruik en het weghalen van obstakels. Dit komt zowel het welzijn van de organisatie als de mensen ten goede.


Maak een afspraak